Centro Web Barcelona

Solucions en Internet

web barcelona

Desenvolupament i Disseny Web Barcelona, t'ajudem a créixer


Professionals per a l'optimització i estratègia de comerç electrònic.

Centro Web Barcelona és una empresa especialitzada en solucions per a empreses i negocis a internet. Oferim treballs d'arquitectura web, disseny de pàgines web i assessorament per al desenvolupament i creixement del comerç a la xarxa.

Cal conèixer les possibilitats que ofereix la tecnologia actual per aconseguir millores i no perdre competitivitat enfront de la resta d'empreses que actuen en el mercat per a això és important fer una bona anàlisi de l'entorn comercial de l'empresa i treballar amb uns clars objectius i millorar els resultats a través d'eines web, màrqueting i de gestió.


Necessites una pàgina web?

Solucions Web per la teva empresa o negoci

Per incrementar la visualització de la teva marca, incrementar el volum del teu negoci o optimitzar els resultats és molt probable que necessitis d'un disseny encertat i el desenvolupament d'una pàgina web o d'una botiga online . Contacta amb nosaltres i farem un estudi adaptat especialment a les teves necessitats.

Centro Web Barcelona

Webs optimitzades als teus objectius

Desenvolupem projectes de programació amb HTML5 i CSS3 amb un disseny web actualitzat i adaptat a qualsevol mida de dispositiu, conegut com disseny responsive, tablets, mòbils, etc. Realitzem projectes a mida, amb Wordpress o Prestashop si es tracta d'una web ecommerce. Oferim assessorament sobre la millor solució i suggerim les eines més adequades un cop escoltat i analitzat el projecte i el propòsit d'estratègia de màrqueting. La nostra propòsit és la creació d'una pàgina web d'acord a imatge i propòsit comercial per a això és molt important mantenir una reunió amb profunditat i escoltar l'experiència del nostre client en el seu sector i contrastar-lo amb els nostres coneixements tècnics per treballar conjuntament a la xarxa.


Màrqueting Online i posicionament web SEO

Conseguir tus objetivos

pagina web barcelonaA més del disseny de pàgines web a Barcelona també som una empresa especialista en posicionament SEO i posicionament web en cercadors i oferim serveis de marqueting online . T'assessorarem per aconseguir els objectius que prèviament ens haurem marcat per millorar en competitivitat i imatge. Avui en dia no n'hi ha prou amb crear una bonica i espectacular pàgina web, el propòsit fonamental és o bé obtenir un posicionament de la nostra marca o empresa, la difusió d'un missatge comercial o la conversió de visites en acords.


Marketing

Especialistes en dissenyar i executar estratègies de màrqueting i comunicació a internet integral i personalitzada posant sempre com a objectiu l'increment de les teves vendes.

Disseny

Un bon disseny web atractiu ha de mantenir un estil corporatiu propi, que atregui clients i els permeti obtenir la informació que busquen de forma senzilla. Un bon disseny web és clau. Fem pàgines web econòmiques.

Blog

No és casualitat que les empreses hagin adoptat un sistema que inclou blocs corporatius per estar mes a prop dels seus clients i comunicar-se amb el mercat i posicionar la seva marca. És indispensable encertar amb la nostra estratègia de comunicació.

Web

Un web promociona productes, informa, ven, pot organitzar els recursos d'una empresa i pot cobrir moltes altres necessitats. Tot depèn de què es necessiti i com es dissenyi.

SEO/SEM

El posicionament en cercadors o optimització de motors de recerca és el procés de millorar la visibilitat d'un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors.

Dispositius

L'accés a Internet des de diferents dispositius com mòbils i tablets fa necessari estar preparat per a ser consultats i tenir presència en cadascuna d'aquestes situacions.


ÚLTIMS ARTICLES DE CENTRE WEB BARCELONA

Que es un bot I

10/Jan

webs barcelonaLa palabra bot procede de robot y son programas informáticos capaces de hacer tareas repetitivas que un humana no podría hacer sin gastar infinidad de horas.

Un bot es un programa de computadora diseñado para funcionar automáticamente. Se utiliza principalmente para recopilar información en Internet o realizar trabajos repetitivos.

Como...

Leer mas

MAQUETAR UNA NEWSLETTER

27/Dec

marketing barcelonaEn HTML y cuando maquetamos una página web usamos asiduamente las etiquetas <div>, etiquetas que no podemos usar al maquetar una newsletter, el motivo es que muchos servidores de correo no interpretan correctamente estas etiquetas.

Así las cosas la manera de maquetar una newsletter con la seguridad que todos los servidores de correo lo interpre...

Leer mas

Aprovechar oportunidades online

20/Dec

comprar en internetTodo el mundo sabe las compras online es un método cada vez más popular y eficaz para mejorar su experiencia en la venta al por menor . Especialmente por lo que hace relación a los Estados Unidos, donde el mercado de comercio electrónico es muy  maduro . Y, sin embargo , seguramente se preguntar&aacut...

Leer mas