pàgines web barcelona

Centro Web Barcelona

Solucions en Internet

pàgines web barcelona

Desenvolupament i Disseny Web Barcelona, t'ajudem a créixer


Pàgines web i estratègies online a Barcelona.

Centro Web Barcelona és una empresa especialitzada en solucions per a empreses i negocis a internet. Oferim treballs d'arquitectura web, disseny de pàgines web i assessorament per al desenvolupament i creixement del comerç a la xarxa.

Cal conèixer les possibilitats que ofereix la tecnologia actual per aconseguir millores i no perdre competitivitat enfront de la resta d'empreses que actuen en el mercat per a això és important fer una bona anàlisi de l'entorn comercial de l'empresa i treballar amb uns clars objectius i millorar els resultats a través d'eines web, màrqueting i de gestió.


Necessites el disseny d'una pàgina web?

Solucions Web per la teva empresa o negoci

Per incrementar la visualització de la teva marca, incrementar el volum del teu negoci o optimitzar els resultats és molt probable que necessitis d'un disseny encertat i el desenvolupament d'una pàgina web o d'una botiga online . Contacta amb nosaltres i farem un estudi adaptat especialment a les teves necessitats.

Centro Web Barcelona

Webs optimitzades als teus objectius

Desenvolupem projectes de programació amb HTML5 i CSS3 amb un disseny web actualitzat i adaptat a qualsevol mida de dispositiu, conegut com disseny responsive, tablets, mòbils, etc. Realitzem projectes a mida, amb Wordpress o Prestashop si es tracta d'una web ecommerce. Oferim assessorament sobre la millor solució i suggerim les eines més adequades un cop escoltat i analitzat el projecte i el propòsit d'estratègia de màrqueting. La nostra propòsit és la creació d'una pàgina web d'acord a imatge i propòsit comercial per a això és molt important mantenir una reunió amb profunditat i escoltar l'experiència del nostre client en el seu sector i contrastar-lo amb els nostres coneixements tècnics per treballar conjuntament a la xarxa.


Màrqueting Online i posicionament web SEO

Conseguir tus objetivos

pagina web barcelonaA més del disseny de pàgines web a Barcelona també som una empresa especialista en posicionament SEO i posicionament web en cercadors i oferim serveis de marqueting online . T'assessorarem per aconseguir els objectius que prèviament ens haurem marcat per millorar en competitivitat i imatge. Avui en dia no n'hi ha prou amb crear una bonica i espectacular pàgina web, el propòsit fonamental és o bé obtenir un posicionament de la nostra marca o empresa, la difusió d'un missatge comercial o la conversió de visites en acords.


Marketing

web barcelonaEspecialistes en dissenyar i executar estratègies de màrqueting i comunicació a internet integral i personalitzada posant sempre com a objectiu l'increment de les teves vendes.

Disseny

web barcelonaUn bon disseny web atractiu ha de mantenir un estil corporatiu propi, que atregui clients i els permeti obtenir la informació que busquen de forma senzilla. Un bon disseny web és clau. Fem pàgines web econòmiques.

Blog

web barcelonaNo és casualitat que les empreses hagin adoptat un sistema que inclou blocs corporatius per estar mes a prop dels seus clients i comunicar-se amb el mercat i posicionar la seva marca. És indispensable encertar amb la nostra estratègia de comunicació.

Web

web barcelonaUn web promociona productes, informa, ven, pot organitzar els recursos d'una empresa i pot cobrir moltes altres necessitats. Tot depèn de què es necessiti i com es dissenyi.

SEO/SEM

web barcelonaEl posicionament en cercadors o optimització de motors de recerca és el procés de millorar la visibilitat d'un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors.

Dispositius

web barcelonaL'accés a Internet des de diferents dispositius com mòbils i tablets fa necessari estar preparat per a ser consultats i tenir presència en cadascuna d'aquestes situacions.


ÚLTIMS ARTICLES DE CENTRE WEB BARCELONA

Machine Learning

web barcelona
12/Dec

Las computadoras nos han ayudado a calcular la inmensidad del espacio y los detalles minuciosos de las partículas subatómicas. Cuando se trata de contar y calcular, o de seguir algoritmos lógicos de sí / no, las computadoras superan a los humanos gracias a que los electrones se mueven a través de sus circuitos a la velocidad de la luz. Pero, en general, no los consideramos "inteligentes" porque, tradicionalmente, las computadoras no han podido hacer nada ellos mismos, sin que primero nos enseñen (programen). Hasta ahora, incluso si una computadora tuviera acceso a toda la información en el mundo, no podría hacer nada "inteligente" con ella. Podría encontrarnos una imagen de un gato, pero solo porque le habíamos dicho que ciertas imágenes contienen gatos. En otras palabras, pídele que encuentre una imagen de un gato y se devolverá con una imagen que se le ha dicho que es de un gato. Esto tiene varias implicaciones...


Llegir +

Como Crear una Buena Newsletter II

web barcelona
30/Nov

09. Uso de imágenes Un boletín de noticias lleno de texto puede ser muy aburrido de mirar, y las imágenes pueden ser una excelente forma de comunicar lo que estás a punto de compartir con tus lectores. Si tienes algunas fotos realmente buenas de eventos, personal o tus productos, piensa en incluirlos. Si no tienes ninguno, piénsalo la próxima vez que haya un lanzamiento o evento. Las imágenes pueden ser realmente evocadoras: elije las que te encanten y las que sientas que te reflejan a ti y a tu compañía. Tómate el tiempo para que las imágenes se vean lo mejor posible con un poco de ayuda de Photoshop, o si tienes alguien en el equipo que pueda dibujar, pídeles que se involucren. Hoy en día, algunas compañías incorporan video en sus boletines, pero esto puede ser un problema técnico, así que piensa cuidadosamente a qué tipo de público apuntan y qué tipo de tecnología es...


Llegir +

Como Crear una Buena Newsletter I

web barcelona
16/Nov

La mayoría de los correos electrónicos se eliminan instantáneamente , a veces, siquiera sib abrirlos. Vamos a tratar de dar algunas pistas sobre cómo hacer que el diseño de una newsletter sea correcto para que la gente realmente quiera abrirlo y leerlo. Todos lo hemos hecho. Amas a una empresa, a un producto o un servicio, así que cuando ves en su sitio un botón "Suscríbete a nuestro boletín", piensas: "Oye, ¿por qué no? Me gustaría estar al tanto de lo que estos chicos están haciendo …". Muchas personas tienen una bandeja de entrada de correo electrónico llena con boletines electrónicos que no ha leído, y de los que está considerando cancelar la suscripción. Simplemente porque no le parecen interesantes o simplemente no tiene el tiempo para hacer el esfuerzo de leerlos todos. ¿Cómo evitas que esto suceda con tu boletín informativo? Vamos a...


Llegir +