Centro Web Barcelona

Solucions en Internet


Disseny Web.

El Màrketing i Disseny de pàgines web és un factor principal en el comerç a internet, una bona imatge de la seva empresa a través de la xarxa facilitarà l'acostament dels seus clients i del seu públic que es convertirà en un millor posicionament a Google , millors resultats de comerç electrònic i ajudarà a vendre a internet així com un major creixement de la seva imatge corporativa.

A Centro Web Barcelona som especialistes en estratègies comercials per a pimes i autònoms així com en posicionament en cercadors i ens posem a la seva disposició per a assessorar-lo i estudiar el seu cas són cap compromís.

Alguns Exemples:


topo 7
web autogestion
web reservas
web hotels
tienda servicios
comercio plus
web paypal
tienda autogestionEl disseny d'una pàgina web requereix el seu temps i ha de ser precedit amb una conversa profunda amb el client sobre el que s'espera i els seus objectius. El disseny web és la part central del màrqueting online. El propòsit és generar confiança en la persona que visita el nostre site i fer-li arribar el nostre missatge.INVESTIGACIÓ

Una bona pàgina web requereix una investigació veraç, exigent i profunda.

PLANIFICACIÓ

Anticipar-nos en un mitjà que està en continu canvi, ens ajudarà a crear una estratègia.

CONTINGUT

Creem un esquema o mapa d'arquitectura per testar visualment com s'organitzen elements que la componen, els continguts i l'estructura del lloc.

CREACIÓ GRÀFICA

Treball de l'aspecte visual, d'aquesta manera sabrem captar el que volem transmetre amb el que s'està veient.

OPTIMITZAR I AVALUAR

Continu control a temps real i en constant manteniment per anar optimitzant i fent contínues millores en el lloc web.

MARKETING ONLINE

Cal fer campanyes de màrqueting en línia i fer una important inversió en SEO per generar trànsit al nostre site.

imagen web Com crear un bon disseny web?
  • Partir d'una bona idea: Cal encertar amb la web més adequada per al teu negoci, la imatge que volem proposar.
  • Continguts: Cal definir el missatge que volem enviar, com i per què volem que ens identifiquin i que és el que més interessa que coneguin de nosaltres.
  • La Imatge Corporativa: El Disseny ha d'anar enganxat a una imatge corporativa coherent i encertada.
  • Programació web: Un cop tenim la idea clara del que volem és moment per a la programació, per al desenvolupament més tècnic.
  • Test i posada en línia: Un cop testada, comprovat el funcionament general podem donar-li l'aprovació final i posar-la a disposició a la xarxa.
Desenvolupem pàgines web per a tot tipus d'empreses i negocis, botigues online i solucions de comerç electrònic, posicionament i desenvolupament a internet.