Centro Web Barcelona

Solucions en Internet

SEO BARCELONA

Com a especialistes en posicionament SEO / SEM, centre web Barcelona s'interessa per la inquietud i objectius de comerç a internet del seu client, tractant d'obtenir el màxim d'informació possible sobre la seva activitat en relació a la imatge corporativa i estratègia comercial.

L'objectiu és definir una bona campanya SEO, per a això és necessària la selecció de paraules clau per les quals desitjarem ser trobats a la xarxa, una bona estructura tècnica del nostre site, adaptació i disseny web per a diferents dispositius, preparació per al seu posicionament a google , metodologia de treball i monitorització i seguiment de resultats, anàlisi d'estratègia en social media i presència immediata amb campanyes SEM entre altres tècniques professionals.


El posicionament d'una web a Google és un dels objectius més demandats, tenir una web molt bonica i treballada no serveix de gaire si no és visitada pel nostre públic objectiu.

Som especialistes en posicionament orgànic a Google. Assolir les posicions més elevades en el cercador és el nostre principal objectiu. Aconseguir-depèn en gran mesura del mercat, dels competidors, de les paraules clau triades, i és una carrera de fons que en la majoria dels casos s'aconsegueix amb un esforç i dedicació prolongada en el temps.

Es requereix un bon estudi de les paraules claus a triar, un web programada correctament i orientada a l'objectiu, aplicació de paraules long tail, control i seguiment, estadístiques i monitorització i finalment un treball permanent de millora i optimització.