Centro Web Barcelona

Solucions en Internet

Centro Web Barcelona

Centro Web va néixer fa cinc anys a Barcelona amb el propòsit d'oferir assessorament i solucions per a un creixent desenvolupament de les empreses a internet, solucions web i seo. L'evolució de les tècniques i l'ús de la xarxa han fet evolucionar el màrqueting en línia i han ampliat el disseny web a un entorn que evoluciona ràpidament i que precisa d'especialització tècnica i adaptació. Així el ventall de serveis s'ha ampliat des del disseny, la programació i el màrqueting al posicionament de marca, les estratègies comercials, eines paral·leles de presència a internet, xarxes socials i el seu aprofitament, etc.

El nostre objectiu és posar-nos en mans del client i escoltar atentament quines són les seves necessitats per assessorar correctament. Tant si són grans empreses com petits negocis i els animem que tinguin una actitud activa a la xarxa per guanyar competitivitat.

marketing web

El Màrqueting Online consisteix a gestionar les eines tècniques disponibles en l'entorn web per connectar les empreses amb el mercat segons una estratègia pactada prèviament. L'estratègia pot tenir la finalitat de fidelitzar clients existents, augmentar les vendes, posicionar una marca, etc. Amb el desenvolupament en la xarxa podem arribar a un públic escollit i segmentat, ara no cal fer campanyes massives a la societat en general amb la qual cosa les nostres actuacions tenen majors resultats i l'esforç és molt més productiu.

marketing web

Per tot això i per tenir èxit en la realització d'una campanya de màrqueting en línia és molt necessari realitzar un bon pla prèvi, triar les eines que són més idònies, analitzar correctament el sector i la competència i implementar les accions més encertades. Per a això cal que el nostre treball estigui perfectament coordinat amb el client.

Les eines més importants que fem servir en el màrqueting online són:

  • Posicionament web o SEO. Mitjançant el posicionament aconseguirem posicionar la teva pàgina web en les primeres posicions dels cercadors principals, a Espanya Google, per atraure trànsit a la vostre pàgina web, bloc o canal social.
  • Posicionament SEM. Realització de campanyes de pagament per clic en plataformes com Google Adwords o Facebook i atreure ràpidament públic a la web mentre es treballa en el posicionament orgànic.
  • Xarxes socials o Social Media. Per interactuar amb els teus clients mitjançant xarxes socials: Facebook o Twitter, etc. on també es poden fer promocions, llançar nous productes o recollir informació sobre com ens veu el públic en general.
  • Mailing o e-mail màrqueting. Mantenir una informació periòdica als nostres clients sobre els nostres serveis, novetats, ofertes o nous productes.